Ulisis® Succesvol Ondernemen - Individuele Coaching

Succesvol(ler) zijn in wat je onderneemt

en

Succesvol blijven in wat je onderneemt

Individuele Coaching - ULISIS ®

Doelgroep:

 • Elke ondernemer
 • Elke manager
 • Elke leidinggevende
 • Elke topsporter
 • Elke professional
 • Iedereen die van plan is een onderneming op te starten, een managementfunctie op te nemen, een sportcarrière of een andere professionele carrière uit te bouwen
 • Elke ondernemer, manager, ... die voelt van "eigenlijk schort er iets bij datgene wat ik doe maar ik weet niet wat"...
 • ...

Succesvol zijn, dat is de uiteindelijke wens wanneer iemand een zaak opstart, een organisatie leidt, topsporter is, ... want succesvol zijn en blijven, betekent ook voldoende financiële inkomsten, enthousiasme, motivatie, ... .

Frustratie is een veel voorkomend probleem als een zaak, een organisatie, ... niet van de grond komt en financieel niet rendabel is. Die frustratie is op zich een uitstekende voedingsbodem om nog minder succesvol te zijn! Meestal worden dan marktanalyses gemaakt om na te gaan hoe het komt dat een product niet goed in de markt ligt of worden de financiële en ondernemingsplannen onder de microscoop gehouden en essentieel verandert er uiteindelijk niets... .

In het geval van topsporters worden er meestal een aantal medische tests uitgevoerd met of zonder resultaat, echter met zekerheid zonder aandacht voor de diepe onderliggende psychische patronen die blessures kunnen veroorzaken en in stand houden... . En uiteindelijk verandert er niets... .

Er verandert niets omdat met de dieperliggende patronen binnen de mens zelf geen rekening wordt gehouden zoals zijn diepe motivatie, zijn diepere doelen, ... .

Bij ULISIS ® worden problemen "wensen"! Het gaat over groei van binnenuit, groei waarbij de belemmerende onderliggende patronen, die succes in de weg staan, "als vanzelf" oplossen.

Weten dat jij "succesvol(ler) wilt zijn en blijven" is een eerste stap in de richting van jouw doel. Het ondersteunen in het verwerven van inzicht in jouw situatie, in het vinden van de diepe betekenissen van signalen, symptomen, blokkades, zelfbestendigende patronen, ... is mijn en eigenlijk onze gezamelijke taak.

De ondersteuning, bijsturing, begeleiding, ... gedurende jouw groeiproces is een opdracht voor mij. Een opdracht die ik met diep respect, diepe waardering, ... en met diepe aandacht voor jou uitvoer.

Wat biedt dit groeiproces jou?

 • jouw eigen kracht doelgericht inzetten om jouw doelen te bereiken
 • inzicht in jouw echte doelen
 • inzicht en ondersteuning om jouw doelen te bereiken
 • actief werken aan jouw persoonlijke groei, jouw groei naar succesvol ondernemen
 • ...

Door jarenlang met personal en mental coaching bezig te zijn en ook door de ervaringen die ik opdeed tijdens het opleiden van coaches, is het heel duidelijk dat een groeiproces van binnenuit niet altijd zo vanzelfsprekend is. Dit houdt ook in dat alle verworven inzichten, wijsheden doorleefd worden en geaccepteerd worden en dat jij de verantwoordelijkheid neemt over jezelf.

Wanneer het gaat over grotere organisaties en/of bedrijven wordt er in eerste instantie een afspraak gemaakt op het bedrijf of in de organisatie zelf. Dit biedt het voordeel om de "sfeer" te proeven, het organogram door te nemen en de knelpunten te laten duiden door de eindverantwoordelijke. Na een grondige analyse wordt daarna volgens afspraak met de eindverantwoordelijke individueel gewerkt rond "Succesvol(ler) zijn in wat je onderneemt en succesvol blijven in wat je onderneemt".

Wetenschappelijk onderbouwd

All content ® Ulisis