ULISIS ® - doelgroepen

ULISIS ® staat in de eerste plaats voor het ontwikkelen van jouw Zelf vanuit een één-makende visie. Hierbij ligt de klemtoon op "het terug in verbinding staan met" en "in overeenstemming zijn met" jouw diepere zelf. Onlosmakelijk hiermee verbonden is de stelling dat elke mens een plaats heeft in een groter geheel en alles tot iets dient, ook al begrijpen we zelf niet altijd het hoe en het waarom.

Doelgroep: Iedereen die

  • wil bouwen aan een gezond leven
  • op zoek is naar een nieuwe oriëntatie in het leven of beroep
  • op zoek is naar zijn eigenlijke bron van inspiratie
  • voorbij "lijden" willen groeien
  • wil leven vanuit het hart
  • werkzaam is in de reguliere, alternatieve en complementaire geneeskunde
  • ...

Eigenlijk iedereen die opnieuw met vleugels in de wereld wil staan en dit in verbondenheid met alles wat leeft, vanuit een open spirituele visie en die aansluiting wil vinden bij zijn innerlijk verlangen om eenheid te verwerven met zijn totale zelf en met het universum.

Eventuele lichamelijke ongemakken, psychosomatische symptomen worden benaderd als zijnde een wezenlijk onderdeel van een persoon, een signaal van het diepere zelf of onbewuste.

De ondersteuning die wij bieden tijdens trainingen, workshops, … en ook bij individuele coaching, is altijd gericht op het opnieuw laten groeien van een echte open verbinding en een evenwicht op de domeinen van fysische, emotionele, mentale energie met bezieling.

Dit groeiproces van binnenuit maakt dat er opnieuw een evenwicht en een communicatie is op al deze domeinen, dat elke mens zichzelf als geheel leert ontdekken en ervaart hoe hij zichzelf van binnenuit kan laten groeien en zichzelf volledig kan ontplooien.  

Bewust kiezen voor een leven met vleugels en een leven met inhoud op elk domein van jouw zijn! En dit vanuit de echte liefde van jouw hart en door jouw eigen verantwoordelijkheid op te nemen.

Of zoals het metaforisch wordt geduid: “leven in jouw rivier van welzijn, welvaart en overvloed en jouw rivier laten stromen naar daar waar al die rivieren samen komen in echte verbondenheid … de grote oceaan vol mogelijkheden”.

Het gaat over diepe zelfkennis en het ontdekken van de kansen van het leven.

Het daagt jou uit en ondersteunt jou tevens, om jouw toekomst in eigen handen te nemen en al jouw mogelijkheden echt te omarmen.

All content ® Ulisis