Ontspannen voor een rijker leven...

Ontspannen voor een rijker leven...

Ulisis ®-workshop

We rennen, springen, vliegen, vallen, staan weer op en gaan weer door ... met bezig zijn en dit zonder stil te staan.

De grote hoeveelheid aan gedachten in ons hoofd, doet ons hoofd tollen. Stress, depressie, burn-out, angstaanvallen, verkrampingen (spastische darmen, astmatische aanvallen), hoge bloeddruk, ... zijn maar enkele van de psychosomatische klachten die het gevolg (kunnen) zijn van onze manier van leven. 

De kernvraag hierbij is "hoeft dit echt zo, moeten wij op dergelijke manier over-leven"? 

Stress... Geen tijd voor mezelf...

Echt ontspannen kan ook jij leren!

Een ideale workshop als start voor een nieuw, rijker en onthaast leven waar oprecht genieten en gelukkig zijn, echt mogelijk is. Een ideale workshop als opstap naar "heling als groei van binnenuit".

In deze workshop leren wij jullie een hele resem mentale ontspanningsoefeningen aan. Oefeningen die eigenlijk doorleefde technieken worden als jij er voldoende mee werkt.

Indien nodig en wenselijk wordt er ook voldoende aandacht geschonken aan "aardingsoefeningen" waardoor je opnieuw met je voeten in de grond leert staan.

Een korte theoretische duiding is voorzien. Belangrijker nog is het weten dat oefeningen en technieken voor echte diepe ontspanning een waaier van mogelijkheden bieden om echt aan jouw welzijn en geluk te werken...